U Macanu kreiramo vlastite inovativne tiskarske proizvode i usluge.

Od 2014. ponosno poslujemo kao integrativna radionica te smo vodeća atelier tiskara u zemlji, s preko 600 klijenata godišnje i više od 1100 proizvoda dizajniranih i proizvedenih in-house.

Ponosni smo na visoku stopu zadovoljstva klijenata, s kojima često iznova sklapamo suradnje. U Macanu, svaki projekt je partnerstvo, i predani smo osiguravanju da se vizija naših klijenata ostvari s preciznošću i stilom.

Ali to je tek početak u našoj misiji za poticanje raznolikosti i inkluzivnosti u proizvodnim procesima, te ostvarenju vizije kroz pružanje izvrsnosti u svim našim projektima.

Naš strojni park sastoji se od vrhunskih, najmodernijih strojeva koji omogućavaju kreiranje raznolikih rješenja za projekte naših klijenata. Neke od mogućnosti naših strojeva uključuju i varijabilno tiskanje, postizanje pravog Braile efekta te metaliziranog efekta na papiru.

Koristimo isključivo materijale iz EU, osiguravajući najvišu kvalitetu, pridržavanje etičkih standarda te reduciramo svoj ugljični otisak sukladno EU regulacijama. Posvećeni smo smanjiti utjecaj naše industrije na planet te se veselimo uskoro podijeliti inovacije po pitanju upravljanja otpada u tiskarskoj industriji!

 

Pročitajte više o našim vrijednostima i kulturi pod Naše vrijednosti.

750+

projekata godišnje

600+

klijenata godišnje

1100+

tipova proizvoda dizajnirano godišnje

POŠALJITE NAM PORUKU

Pomozite nam da budemo još bolji.

Not readable? Change text. captcha txt