zosi-logo

Dodjela posebnih sredstava za razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa u svrhu zapošljavanja i održavanja zaposlenosti u integrativnim radionicama, KLASA: 402-07/22-13/50 , UBROJ: 426-06/1-23-05 od 16. lipnja 2023. godine. odobrena od ZOSI

Kratki opis projekta

Projektom je predviđeno ulaganje u izgradnju novog poslovnog prostora integrativne radionice čime ćemo stvoriti preduvjete za daljnji razvoj poslovanja integrativne radionice i poboljšati energetsku učinkovitost proizvodnje. Projektom će se uvesti novi ERP sustav za vođenje proizvodnje, izradu radnih naloga, web prodaju, nabaviti APPLE računala za grafičku pripremu i obradu fotografija.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta

Svrha projekta jest poboljšanje konkurentske pozicije Društva te zadovoljenje rastućih zahtjeva tržišta.

Cilj projekta je povećati konkurentnost Društva izgradnjom novog proizvodnog pogona integrativne radionice u koju će se smjestiti moderni, tehnološki napredni strojevi što će pridonijeti povećanju prihoda od prodaje za 12% te očuvanju postojećih i otvaranju novih radnih mjesta.

Projekt će omogućiti bolju organizaciju prostora i proizvodnih procesa te će Društvo biti u stanju isporučiti veće količine proizvoda u kraćem vremenu po povoljnijim cijenama.

Izgradnjom nove proizvodne hale MACAN d.o.o bit će u mogućnosti povećati broj zaposlenih osoba s invaliditetom, olakšati im obavljanje radnih zadataka i poboljšati uvjete rada.

Ukupna vrijednost projekta: 476.005,44 € 

Iznos koji sufinancira ZOSI: 450.000,00 €

Razdoblje provedbe projekta: 16.06.2023. do 15.06.2024. Kontakt osoba za više informacija: Božidar Macan

POŠALJITE NAM PORUKU

Pomozite nam da budemo još bolji.

Not readable? Change text. captcha txt