Uskoro stiže novi web – proljeće 2024.

Mi smo inovativna atelier tiskara, usmjerena na pružanje luksuza svakom od vaših projekata kroz osnaživanje osoba s invaliditetom. Dijelimo strast prema zanatskom radu i društvenoj održivosti te težimo kvaliteti u svemu što radimo. Kao dio proslave desete godišnjice naše tvrtke, redizajniramo svoju online prisutnost. Naša nova web stranica uskoro će biti lansirana, yay!

Izvrsnost

Izvrsnost

Prilikom planiranja proizvodnje brinemo o svakom detalju – preciznosti, točnosti, kreativnosti – zahvaljujući svom timu stručnjaka među kojima su i doktori znanosti grafičke tehnologije te našem 30-godišnjem iskustvu.

Svojim pragmatičnim pristupom optimiziramo procese, pronalazimo pravo rješenje za Vaš proizvod i održavamo idealnu ravnotežu između brzine i kvalitete – u svakom trenutku. Specijalizirani smo za izradu kompleksnih tiskarskih proizvoda, a moto nam je dodati dašak luksuza u svaki proizvod.

Posvećenost

Posvećenost

Posvećenost je temelj koji oblikuje naš identitet te kulturu naše tvrtke. Osjećamo duboku odgovornost prema našem radu te preuzimamo inicijativu u procesu suradnje. U našem poslu pronalazimo zadovoljstvo i svrhu te stoga postavljamo i održavamo visoke ciljeve i standarde koji pomiču granice onoga što se smatra mogućim u grafičkoj industriji. 

Posvećenost nije samo vrijednost, već i način funkcioniranja koji nas vodi prema izvrsnosti i postizanju trajnog pozitivnog utjecaja na društvo i planet.

Društvena odgovornost

Društvena odgovornost

U tvrtci potičemo autonomiju i pružamo prilike za isticanje talenata. Bez obzira na faktore poput rase, religije, spola ili invaliditeta, svakoga tretiramo s jednakim poštovanjem. Kroz društvenu odgovornost postali smo integrativna radionica, s više od 70% zaposlenih osoba s invaliditetom te 60% žena na leadership pozicijama. Vjerujemo u obogaćivanje tima raznolikošću i težimo inkluzivnosti, empatiji i razumijevanju unutar tvrtke i šire zajednice.

POŠALJITE NAM PORUKU

Pomozite nam da budemo još bolji.

Not readable? Change text. captcha txt